​HKK Široki organizira tradicionalni Memorijalni turnir i veliku nagradnu igru

Hrvatski košarkaški klub Široki i ove godine organizira tradicionalni Memorijalni turnir u spomen na osnivače, igrače i djelatnike kluba prof. Stanka Jelčića Ćanku, Vinka Soptu Kiku, Vitomira Buntića i Jozu Soptu, prenosi pogled ba.

Memorijalni turnir pod nazivom „Široki 2018“ će se održati 21. i 22.9.2018. (petak i subota) u GSD Pecara u Širokom Brijegu na kojemu će osim Širokog sudjelovati KK Cibona, KK Šibenik i KK Sloboda.

Za navedene klubove uspješno nastupaju naši bivši igrači i treneri:

KK Cibona (Ivan Velić, Josip Bilinovac, Filip Kraljević, Ivan Novačić)

KK Šibenik ( Miro Jurić, Martin Junaković)

KK Sloboda (Josip Naletilić)

Sponzori turnira su JP Elektroprivreda HZ HB, Vlada ŽZH i Grad Široki Brijeg.

Satnice turnira:

Petak 21.09.2018.

18:00 sati KK Cibona – KK Sloboda

20:00 sati HKK Široki – KK Šibenik

Subota 22.09.2018.

17:00 sati: utakmica za 3 mjesto

19:00 sati; finale

– Također, od ovog turnira počinje i velika nagradna igra „Kreće igra snova, sa Širokim do Pežoa“ u kojoj se može osvojiti auto Peugeot 208, putovanje za dvije osobe, PlayStation 4 hladnjak, televizor, tablet, biciklo, pametni sat, karaoke bluetooth zvučnik, mobiteli, poklon paketi, a nagradna igra će trajati od 21.9. do posljednje domaće prvenstvene utakmice Širokog u 2018. god.

Ulaznice s nagradnim kuponima moći će se kupiti za vrijeme ovog turnira, kao i za vrijeme svih domaćih prvenstvenih utakmica Širokog u 2018. godini. Pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu na ovaj jaki međunarodni turnir i podrže naše mlade košarkaše – poručili su iz HKK Široki.