HŠK Zrinjski doveo četiri nova igrača

HŠK Zrinjski danas je u svoje redove potvrdio dolazak četiri nova nogometaša.

Zrinjski je angažirao Abida Mujagića, 25-godišnjeg ofenzivaca koji u redove ‘Plemića’ dolazi kao slobodan igrač. Posljednjih 18 mjeseci Mujagić je igrao za FK Mladost, a prethodno je nastupao još za sedam klubova iz BiH (FK Goražde, NK Zvijezda), Hrvatske (NK Inter) i Češke (FK Teplice, FK Banik Most, FK Usti nad Labem, FK Kolin). HŠK Zrinjski i Mujagić su dogovorili suradnju do 31. svibnja.

Novi igrač HŠK Zrinjski od danas je i 21-godišnji Nikola Rodin. Iza 202 cm visokog centralnog braniča su 92 službena nastupa u dresu prvoligaša Čapljine, a suradnja je dogovorena do 31. svibnja 2022. godine.

Pored ova dva igrača HŠK Zrinjski službeno je potvrdio angažman Vasilija Kolaka, 23-godišnjeg vratara koji dolazi kao slobodan igrač. Rođeni Trebinjac karijeru je počeo u Leotaru, a iskustvo je skupljao braneći za Zvijezdu, Zvijezdu 09, Travnik i Igman. HŠK Zrinjski i Kolak su dogovorili suradnju do 31. svibnja 2021. godine.

Renato Gojković, 23-godišnji centralni branič rođen u Tuzli, četvrti je igrač HŠK Zrinjskog gdje dolazi kao slobodan igrač.

Gojković je karijeru počeo u Slobodi, nastavio u Čeliku, a posljednja dva angažmana je imao u hrvatskom prvoligašu Istri i albanskom Partizaniju. HŠK Zrinjski i Gojković su dogovorili suradnju do 31. svibnja 2020. godine, potvrđeno je iz Zrinjskog.