Ahmedić pozvao Mostarce na glazbeno putovanje

Ovoga vikenda mostarska publika imat će priliku uživati u vrhunskom koncertu gitarističkog virtuoza Adnana Ahmedića koji je do sada održao dvadesetak koncerata diljem Bosne i Hercegovine, a u subotu, 17. kolovoza predstavit će koncert klasične glazbe i u Mostaru.

“Nadam se da ćemo se još puno puta družiti. Pozivam publiku da dođe i opusti se u ovom stresnom vremenu. Kroz glazbu putovat ćemo do Španjolske, Južne Amerike, Italije i drugih sunčanih podneblja”, rekao je Ahmedić na konferenciji za medije.

Ahmedić iza sebe ima tri albuma, a njegovo sviranje, kaže, predstavlja kombinaciju virtuoznosti i delikatnog zvuka. Svoje znanje o klasičnoj glazbi dijeli i s učenicima kao profesor, a njegovi učenici redovito osvajaju brojne nagrade na glazbenim natjecanjima.

Ukoliko vrijeme to dozvoli, Ahmedić će nastupiti na atraktivnoj lokaciji velike krovne terase Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u 19.30 sati. Za sve posjetitelje ulaz je slobodan.

Vrhunski glazbenik bit će i gost emisije “Dobar dan, Hercegovino” u srijedu u 17.30 sati, gdje će i predstaviti dio svojeg opusa.