Alfa Therm niže nove uspjehe

Poduzeće Alfa Therm radi punim kapacitetima. U petak se otvara outlet kod postojećeg tržnog centra Bingo u Vrapčićima gdje je urađen kompletan sustav grijanja, hlađenja i ventilacije na cca 3000m2. Prostor je predviđen za brandove DM, Daichmann, Sport Vision i Waikiki.

Posebno bi istaknuli, za sutra predviđeno otvaranje proširenog dijela prodajnog centra Super Nova u Zadru u Hrvatskoj. Ovo će biti najveći tržni centar u regiji koji se prostire na cca 20.000m2 i dodatno 10.000m2 podzemne garaže. Urađena je kompletna klimatizacija, grijanje i ventilacije mall-a, te proširenje postojećeg CNUS sustava (centralnog nadzornog i upravljačkog sustava) za novi objekt i integracija sa potojećim CNUS-om.

Sustav automatske regulacije omogućava kontrolu i brzi pregled svih sustava klimatizacije, uključujući i daljinsko očitavanje potrošnje toplinske i rashladne energije u poslovnim prostorima preko ultrazvučnih mjerača utroška topline.

Ovaj projekt je od velikog značaja za Alfa Therm budući da je jedan od prvih većih na zadarskom području, te označava i početak dobre suradnje sa našim partnerom, građevinskom tvrtkom Strabag. Zanimljivo je da je projekt uspješno urađen u zadanim rokovima unatoč brojnim problemima, te poplavama koje su zadesile ovo područje koncem prošle godine kad je gotovo cijeli centar plivao.

Možemo samo reći da smo zaista ponosni na timove Alfa Therm-a zadužene na ovim projektima, te na predanosti i visokoj razini profesionalnosti koju pokazuju iz projekta u projekt.