Arsenal Perišiću daje nestvarno bogat ugovor!

Trakavica oko Ivana Perišića i dalje traje, a prijelazni rok završava preksutra. Ivan je zatražio transfer, Spalletti ga je suspendirao te je njegov odlazak iz Intera nakon četiri godine sve izvjesniji, prenosi Sport klub.

Hrvatskog napadača želi Arsenal i uz to mu nude astronomsku plaću s kojom bi postao najplaćeniji hrvatski nogometaš, ali i sportaš.

Perišić bi trebao u Arsenal doći na posudbu s opcijom otkupa od 40 milijuna eura u ljetnom prijelaznom roku. Arsenal je toliko zainteresiran za Perišića da su mu spremni ponuditi čak 287 tisuća eura tjedno, što je čak 13,8 milijuna eura godišnje čime bi uvjerljivo postao najplaćeniji hrvatski nogometaš, ali i sportaš jer Luka Modrić zarađuje oko osam milijuna eura godišnje dok je košarkaš Bojan Bogdanović na 9 milijuna eura godišnje. Perišić u Interu trenutno zarađuje tek četiri milijuna eura, tako da je jasno koliko žarko želi otići u Arsenal.

Podsjetimo, Perišić je službeno zatražio transfer iz Intera, a Talijani su ga “nagradili” tako što su ga suspendirali i on do daljnjeg neće igrati utakmice.

– Vrlo jednostavno, igrači mogu pričati što žele, ali oni su zaposlenici kluba, radnici. Potpisali su ugovore u kojima se zna što piše i za njih je potrebno platiti ako ih želite dovesti. Ne mogu ići kada to požele – jasan je bio trener Luciano Spalletti.