Bingo: “Obnovit ćemo mostarski centar”

Tvrtka Bingo, čiji je centar u Mostaru u potpunosti izgorio u požaru koji je izbio u subotu navečer, u priopćenju je navela da će obnoviti uništeni centar te da će deseci radnih mjesta biti sačuvani.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U požaru koji se dogodio u Tržnom centru Bingo u Mostaru 22. travnja u večernjim satima, naš centar u potpunosti je izgorio.

U ovoj potresnoj situaciji sreća je što nema ljudskih žrtava, a naša najveća vrijednost – naši zaposlenici, su zbrinuti i dobro su. Jedan dio zaposlenika je raspoređen u naše druge trgovine na području Mostara, a ostali su počeli koristiti godišnji odmor. Nakon ovoga, ubrzo ćemo raditi nove preraspodjele kako bi se sačuvala radna mjesta.

U objektu su stečeni uvjeti za obavljanje očevida, a pripadnici sektora KRIM policije HNŽ-a već su u objektu uz stalni nadzor vatrogasne postrojbe te očekujemo informacije o uzroku požara.
O novčanoj vrijednosti štete još uvijek je rano govoriti.

Naše ostale poslovnice u Mostaru su na raspolaganju našim cijenjenim kupcima koji su do sada obavljali kupnju u centru kojeg je zadesio požar, a čim se situacija stabilizira i završe sve potrebne radnje, krenut ćemo u obnovu našeg centra.

Zahvaljujemo svima onima koji nam putem društvenih mreža, poslovnih kontakata ili medija pružaju podršku, a posebno zahvaljujemo našim zaposlenicima, kupcima, poslovnim partnerima, građanima Mostara i vatrogasnim i policijskim službama jer su uz nas bili od samog početka nesreće.”