“Blatničke note dobrote” pomogle studentima

“Blatničke note dobrote” petu godinu zaredom privukle su u Donju Blatnicu kod Čitluka tisuće posjetitelja. Humanitarni koncert u organizaciji blatničkog pjevača Mate Bulića organiziran je opet kako bi se prikupila financijska sredstva za dovršetak Studentskog doma za siromašne studente u Bosni i Hercegovini koji se gradi pri Hercegovačkoj franjevačkoj provinciji u Mostaru.

Bulić, koji je procijenio da je se u njegovom rodnom kraju skupilo između deset i dvadeset tisuća posjetitelja, izjavio je za Našu TV: “Nama Blatničanima i svima koji su došli ovdje puno je srce jer svatko i jednom markom daje svoj doprinos ovoj humanitarnoj priči.”

Osim Bulića, prisutne su na koncertu zabavljali njegovi prijatelji glazbenici Miroslav Škoro, Dalmatino, Pamela Ramljak, Jole, Matija Vuica, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Đakovčanke i Jozo Vučić.

“Fascinantno je kad se u mjestu okupi puno više ljudi nego što to mjesto ima stanovnika. S druge strane, za svaku je pohvalu nakana da se pomogne studentima. Žalosno je da to moramo činiti mi glazbenici. Oni čiji je to posao brinu samo o svojoj stražnjici”, izjavio je Miroslav Škoro.