Božićni sajam Udruge Susret od 20. do 23. prosinca u Čitluku

Udruga roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama Susret iz Čitluka priprema Božićni sajam. Kao i ranijih godina sajam obiluje glazbom i plesom, a u ponudi će se naći hercegovačke delicije, od slanoga i slatkoga. Sajam je ove godine organiziran na Broćanskom trgu u Čitluku.

„Ususret Božiću s djecom Udruge Susret“, božićni sajam udruge koja okuplja roditelje i prijatelje djece s posebnim potrebama počeo je sinoć na Broćanskom trgu. Djeca s posebnim potrebama, njihovi roditelji i volonteri posjetitelje dočekuju u tri šatora koja nude različite sadržaje. Uz hranu i napitke koje pripremaju roditelji, dio sajma je i kutak za najmlađe, a svake večeri na Sajmu nastupaju i brojni izvođači. Ugodno druženje na sajmu počinje u 18 sati i traje do 23 sata, a tako će biti još večeras i sutra.

Iz Udruge Susret pozivaju sve da ove prosinačke večeri provedemo zajedno uz pjesmu i veselje. Puno toga dobroga planiraju, stoga se družite, razgovarajte i pomozite prema svojim mogućnostima da kroz cijelu godinu osjete našu potporu.

Trebate ponijeti otvoreno srce, ljubav i radost na licu – poručuju organizatori.