Čak i izazivač za titulu UFC prvaka vjeruje da je priliku trebao dobiti Miočić: “On je to zaslužio”

Nakon što je UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Daniel Cormier priznao da je Stipe Miočić trebao dobiti priliku za revanš isto je napravio i čovjek koji je umjesto njega dobio tu priliku. Iako je još uvijek pod liječničkom suspenzijom zbog borbe od prije va tjedna u Las Vegasu, Derrick Lewis 4. će studenog imati priliku života – postati UFC prvak, prenosi Dnevnik hr.

Lewis je osebujan borac u svakom pogledu, ali i nevjerojatno skroman i realan. U odrađivanju svojih medijskih dužnosti ususret UFC-u 230 američki je borac iskreno priznao:

“Ovo je prilika koju nisam smio propustiti. Znam da u diviziji ima mnogo drugih boraca koji vjerojatno zaslužuju priliku prije mene. Ne zaslužujem priliku prije Stipe Miočića. Njemu su trebali dati ovu borbu. Ali iskreno, pitanje je hoću li više ikada dobiti ovakvu priliku. Tako da ću ju prihvatiti”, rekao je 33-godišnji Lewis.

Podsjetimo, Lewis se borio na UFC-u 229, koji se održao prije svega dva tjedna. Nakon borbe s Volkovom zaradio je liječničku suspenziju od četiri tjedna, koja je potom srezana na tri, samo kako bi mogao ući u oktogon s Cormierom za dva tjedna.

Spomenimo i da aktualni prvak Cormier još uvijek vuče ozljedu šake iz meča sa Stipom Miočićem, te je otvoreno rekao da možda neće biti 100% spreman. Lewisa to ni najmanje ne zanima.

“Ja u svaku svoju borbu ulazim s kronično ozlijeđenim leđima, prekomjernom težinom i blizu sam dijabetesa. Tako da me briga za njegovu ozlijeđenu ruku”, rekao je Lewis i još se jednom osvrnuo na našeg Borca.

“I dalje sam uvjeren da je Stipe trebao dobiti priliku za revanš. Svi koji su izgubili pojas, odmah su dobili svoju priliku za vraćanje istog. No tako je kako je. Sretan sam jer sam dobio ovu priliku.”