Čitlučki frizeri opet razveselili djecu iz Udruge “Susret”

Više desetaka članova, roditelja i prijatelja Udruge “Susret” iz Čitluka okupilo se na humanitarnoj akciji “Frizeri” koja se uspješno održava 11 mjeseci zaredom. Ideja za projekt nastala je sasvim slučajno, a rodila se iz želje za nesebičnim i korisnim pomaganjem napotrebitijima u ovoj općini.

Iako su prostorije koje trenutačno imaju na raspolaganju premale za sve njihove potrebe i aktivnosti, djeca svakodnevno dolaze u udrugu, druže se s prijateljima te kroz različite radionice izrađuju poklone za blagdane i sve svečanosti.

Akcija “Frizeri za udrugu Susret” nastavlja se i dalje, a njihova vrata za sve nove volontere koji žele doprinijeti radu udruge su otvorena.

Udruga Susret osnovana je prije osam godina od strane nekolicine roditelja djece s posebnim potebama. Danas udruga okuplja 22 djece koje specijalizirano vozilo tri puta dnevno prevozi u osovnu i srednju školu u Mostaru. Vozilo je na raspolaganju i osobama s invaliditetom starijima od 18 godina kako bi pohađale dnevne edukativne radionice.