“Dani prava” – Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

Kako bi studentima osigurali više praktične nastave, Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru nastoji preoblikovati sustav obrazovanja. Stoga su iz Uprave fakulteta odlučili, pored aktivnosti koje inače provode kao što su pravne klinike, debatni klubovi i obvezna praksa studenata, povezati se i s gospodarstvom. Potpisali su sporazum s HT Eronetom.

O praksi su studenti Pravnog fakulteta danas slušali iz prve ruke. Svoja iskustva iz struke s njima je podjelio odvjetnik, odvjetnik akademik Josip Muselimović.

“Studentima sam govorio o aktualnom trenutku našeg pravosudnog sustava i o svemu što bi njih moglo zanimati” rekao je akdamik Josip Muselimović

Predavanje je održano u sklopu manifestacije “Dani prava”, koji su i ove godine ponudili bogat sadržaj – kombinaciju teorije i prakse, što je privuklo studente.
Ukoliko uzore budu vidjeli u osobama koje su imali priliku slušati kroz ove dane, čeka ih svjetla budućnost. “Dani Prava” završavaju sutra, predavanjem Anite Perić, ispred službe za zapošljavanje.