Dolphinsi prvi put poraženi ove sezone

New England Patriots vs Miami Dolphins 38:7

I tako je prekinut niz pobjeda Miami Dolphinsa. New England Patriotsi poigrali su se s Miamijem na domaćem terenu. Nisu uspjeli doći do omjera 4-0, posljednji put to je bilo 1995. u posljednjoj sezoni legenadrnog Dona Shule. Tom Brady sada ima omjer 15-1 protiv Dolphinsa. „Nismo igrali dobro prošlih tjedana“, izjavio je Brady. „Ova utakmica je bila sjajna. Ali moramo preokrenuti stranicu.“

New England Patriotsi će možda morati to bez jednog od najboljih igrača, TE-a Roba Gronkowskog koji je napustio utakmicu u trećoj četvrtini zbog ozljede gležnja i nije se vraćao u susret. Patriotsi su imali dva poraza zaredom i to je bilo prvi put da imaju dva poraza zaredom od 2002. Nisu imali ritam nikako, ali takvih problema nije bilo protiv Dophinsa.

Rookie Sony Michel imao je 25 pokušaja za 112 yardi i TD. RB James White imao je rushing i receiving TD. Ryan Tannehill imao je 11-20 za 100 yardi i INT. Napustio je utakmicu četvrtoj četvrtini i zamijenio ga je Borck Osweiler koji je pogodio Franka Gorea za šest yardi TD u četvrtoj četvrtini za počasni pogodak.

Miami je imao sam 3-11 na trećem pokušaju, samo 172 yarda u napadu. Dvije izgubljene lopte i deset prekršaja za 89 yardi. Dolphinsi su bili solidni u obrani u prvoj četvrtini, ali raspali su se potpuno u drugoj četvrtini kada su primili 21 poen. Do kraja utakmice primili su još dva TD-a.

Prvu utakmicu odigrao je i WR Josh Gordon koji je uhvatio dvije lopte. Prva uhvaćena je bila za 13 yardi na trećem pokušaju. Frank Gore, RB Dolphinsa postao je osm RB u povijesti NFL-a koji je došao do brojke od 200 NFL utakmica.

Dolphinsi idući tjedan igraju protiv Bengalsa u gostima. Patriotsi u četvrtak kod kuće igraju protiv Coltsa.

Izvor: nflbalkan.com