Edukativno druženje s trudnicama ispunilo sva očekivanja

Prvi projekt “Moje putovanje počinje” rezultirao je ogromnom zainteresiranošću i uspješno je završen u Mostaru. Poliklinika Vitalis bila je mjesto druženja na kojem se tražila stolica više.

Mostarska tvrtka Sfera, inače organizator projekta, na jednom mjestu je okupila stručnjake, liječnike i trudnice te im je pružila mogućnost izravne edukacije i interaktivne komunikacije. Stotinjak trudnica uživalo je u predavanjima i prezentacija doktora, sponzora i partnera te degustacijama. Sponzori i partneri su darovali svaku prisutnu trudnicu vrijednim poklon-paketima, a Poliklinika Vitalis osigurala je poklon bon 50% popusta na pregled. Tvrtka Sfera poklonila je časopis Roditelj, jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH.

Cilj projekta je pružiti trudnicama sve neophodne informacije vezane za trudnoću i educirati ih.

Sponzori druženja su: Pampers, Geneplanet sa brendom Nifty, Bijasko sa brendom Curaprox, Euromand sa brendom Aptamil, A-Twin sa brendom Child Life, Ewopharma sa proizvodima Bio-gaja, Berlin Chemie sa brendovima Anaftin Baby, Espumisan i Lioton.

Partneri: Medimpex sa brendovima Mollers i Relax maternity, Sarajevski kiseljak sa brendom MG mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa brendom Frutek, Pharma S te Nobel.

Nakon Mostara, slijedi druženje u Sarajevu u suradnji sa Poklinikom Sunce Agram te u Banja Luci sa Poliklinikom Medico S. Edukativno druženje će se održavati svakog mjeseca, kvartalno po gradovima. Organizatori poručuju trudnicama da prate njihov rad, jer u razdoblju koje slijedi očekuju Vas vrijedni pokloni i zanimljiva edukativna predavanja. Iduće druženje u Mostaru je sredinom siječnja iduće godine.