B2B susreti u sklopu konferencije “Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sistemi za krovove”

VI. Međunarodna znanstveno-stručna konferencija “Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sistemi za krovove” održat će se 24. i 25.10.2018. godine u Mostaru.

I ove godine konferencija će ponuditi bogat program, edukativne prezentacije i predavanja, debate, diskusije i slično. U sklopu programa bit će predstavljeni i prvi B2B susreti na kojima će sudjelovati svi izlagači konferencije.

Cilj organiziranja susreta je da se sudionicima osigura okruženje za kvalitetno održavanje poslovnih sastanaka, razgovora i prezentacija, a sve u cilju unaprjeđenja poslovanja. Na ovim susretima možete na štandovima tvrtki održati sastanak i na taj način pronaći nove poslovne partnere, dogovoriti suradnju ili se jednostavno informirati. Susreti olakšavaju komunikaciju i pružaju mogućnost dogovora i pregovora.

Sudjelovanje na B2B susretima je besplatno, kao i sudjelovanje na konferenciji. Prijavite se putem online linka na službenoj stranici tvrtke http://sfera.ba/2018/online-registracija/.

Inače, konferencija okupi oko 400 sudionika s područja regije koji će, osim bogatog progama, moći održati poslovni sastanak sa ciljanim klijentima i partnerima.