Infinia MASTER CLASS 2018 – Spoj ljepote i glamura u Mostaru

Već treću godinu za redom, Infinia d.o.o. iz Mostara organizira prestižni beauty događaj “Infinia MASTER CLASS 2018”. Ovaj događaj – spoj ljepote i glamura – stavlja naglasak na unaprjeđenje poslovanja i stručnih znanja iz beauty industrije te promociju istog kroz marketing i društvene mreže.

Kao i prošlih godina, i ovaj “Infinia MASTER CLASS 2018” je događaj koji privlači zanimanje i pozornost cijele regije.

Gosti-predavači na ovom događaju su osobe koje su u samom vrhu regionalne beauty industrije. Jedna od njih je celebrity vizažistica Lada Mitrašinović iz Zagreba, poznatija kao Bela Make Up, koja je proglašena Cosmo influencericom godine. Lada brine o izgledu poznatih lica u Hrvatskoj: Maje Šuput, Indire, Nine Badrić te mnogih drugih.

Još jedna poznata osoba iz svijeta šminkanja bit će predavač na ovom događaju – Adi Hasić iz Sarajeva. Adi radi kao televizijski šminker te pored toga radi i spotove, editorijale, snimanja, a već četiri godine sudjeluje kao šminker na Fashion Weeku u Sarajevu.

Iz svijeta nail industrije dolazi nam predavačica Lesja Karić iz Novog Sada. Lesja je osnivačica i vodeća međunarodna predavačica estetske akademije Atelier LK by Lesja Karić, licencirani međunarodni instruktor te licencirani međunarodni sudac za nail art. Lesja je također osnivač i glavni urednik časopisa za modeliranje i dizajn noktiju Atelier Nails te pokretač Otvorenog međunarodnog prvenstva iz modeliranja i dizajna noktiju Magic & Nails.

Kako bi unaprijedile svoj biznis kroz marketinško djelovanje i društvene mreže, sudionice ovog događaja imat će priliku slušati od uspješnih i utjecajnih osoba iz oblasti društvenih mreža i marketinga Hanu Hadžiavdagić Tabaković i Sunčicu Šanjević. Hana je jedna od najutjecajnijih “lifestyle influencerica” iz regije koju na društvenim mrežama prati više od 200.000 pratitelja, dok se Sunčica ubraja među najutjecajnije inluencerice u Hercegovini.

Umijeće uspješnog prezentiranja svoga rada kroz javni nastup sudionicama ovog događaja prenijet će poznati TV urednik i voditelj Seid Masnica.

Učite od najboljih kako kvalitetan rad i strast spojiti u jednu vrstu lijepe umjetnosti i uspješnog biznisa.

“Infinia MASTER CLASS 2018” ove godine održavat će se od 18. do 21.10. u Mostaru, u Hotelu Mostar.

Za prijave i sve druge informacije možete nas kontaktirati putem fb stranice Edukacijski centar Infinia ili na Salon ljepote Infinia, na mob. 063 620 355 ili putem maila infinia.contact@gmail.com