Portugalski mediji: Real je natjerao Ronalda da plati nagodbu za silovanje

Portugalski dnevni list Correio da Manha objavio je danas priču prema kojoj je madridski Real prisilio Cristiana Ronalda da potpiše izvansudsku nagodbu s Kathryn Mayorgom koja ga je optužila da ju je silovao u hotelu u Las Vegasu 2009. godine.

Ronaldo je tog ljeta prešao u madridski Real koji, iako istraga nije bila provedena, nije želio riskirati bilo kakav negativni publicitet i narušavanje ugleda i kluba i Portugalca.

“Klub i Ronaldo su zaključili da je najbolje za obje strane da Ronaldo prizna krivnju i nagodi se jer bi tako cijela priča bila vrlo brzo gotova, a djevojka bi se obvezala da o tome neće govoriti ni ponovno podnositi optužnicu. Mayorga je tvrdila da ju je Ronaldo silovao i potom otišao iz hotela, dok je Cristiano tvrdio da su oboje željeli seks koji su i konzumirali te se potom vratili u noćni klub u kojem su zajedno proveli još nekoliko sati”, stoji u tekstu portugalskog lista.

Ronaldo je nagodbu potpisao u siječnju 2010. godine, iako je i u tom trenutku tvrdio da nije kriv. Mayorgi je isplaćeno 375.000 dolara, prenosi Index.