Exit donosi festivalski sjaj u BiH na omlipijsku Jahorinu

EXIT tim, nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu poslije i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu pokreće novi festival koji će biti održan od 15. do 18. ožujka iduće godine na olimpijskoj Jahorini.

Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvođača, biće predstavljeni uskoro, a prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cijenama bit će dostupne i prije početka zimske sezone. Glazbeni festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom svijeta, a samo u Europi je potražnja već premašila ponudu ovakvih događaja.

EXIT tim u suradnji s Olimpijskim centrom “Jahorina” planira da novi festival u relativno kratkom roku pozicionira među najznačajnije zimske glazbene festivale na kontinentu.

Ovim je i Jahorina uvrštena među atraktivne destinacije u regionalnoj mreži festivala koje organizira EXIT tim, čime se nastavlja povezivanje regije kao osnova društvene misije EXIT festivala, ali i dalje pozicioniranje regije Jugoistočne Europe kao jedne od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam koji je u velikom usponu u svjetskim okvirima.

Baš kao što je EXIT 2001. godine bio prvo masovno okupljanje mladih u regiji poslije sukoba iz devedesetih, tako i danas svi događaji u produkciji EXIT tima okupljaju ljude iz svih krajeva regije, što posjetiteljima iz ostalih dijelova svijeta daje veoma posebnu atmosferu, onu koju su pojedini svjetski mediji nazvali “EXIT magijom”.

Također, pored novih zemalja regije i promocije ovdašnjih destinacija u svijetu, EXIT tim nastavlja razvijati i cjelogodišnje, 365-dnevno iskustvo u kojem svake godine nudi sve više događaja i festivalskih dana. I ove godine, u prvom, promotivnom valu prodaje ulaznica za EXIT.