Extra sports stiže u Mostar

Novi maloprodajni lanac sportske odjeće i obuće Extra Sports stiže u Mostar! Nova adresa ekstra kupovine je novi Bingo Retail Park na adresi M-17 broj 5. Ovo odredište za kupovinu je pravo mjesto za ljubitelje kupovine po ekstra cijenama!

Podovom otvaranja, u razdoblju od 23. do 25. ožujka pripremili smo od 20% do čak 70% popusta na cjelokupan asortiman.
EXTRA SPORTS je novi maloprodajni lanac sportske obuće, odjeće i opreme prepoznatljiv po povoljnim cijenama, stalnim akcijama i širokim asortimanom artikala najpoznatijih brendova: Nike, adidas, Reebok, Converse, Cocomo, Lotto, Lonsdale, Slazenger, Umbro, Athletic i još mnogo drugih ekstra brendova.

Extra Sports radnja u Mostaru je treća po redu u Bosni i Hercegovini, a u narednom razdoblju planiraju otvaranje još nekoliko radnji u BiH.
Od sada ćete na jednom mjestu pronaći sve što Vam je potrebno za vaše sportske aktivnosti, ali i opušteni sportski stil, i to po nevjerojatno niskim cijenama.

Za sve kupce pripremili su i vaučer s 20% popusta na sav asortiman koji ćete moći iskoristiti u Extra Sports radnji u Mostaru prilikom naredne kupovine do 18. travnja ove godine.

Kako kažu, “Naš moto je FER KUPOVINA – DOSTUPNA SVIMA i za vas smo spremili ekstra ponudu i ekstra niske cijene!”

Od 23. do 25.03. očekuje vas i 3 dana nevjerojatnih popusta, ekstra ponude, specijalnih akcija i posebnih iznenađenja!

Ne propustite ekstra otvaranje nove Extra Sports radnje u Mostaru!

SVI STE DOBRODOŠLI!

*sponzorirani članak