Glazbenica Ina s obožavateljima na druženju uz čaj

Poznata glazbenica Ina Hamzić posjetila je nedavno Naturavita kutak u tržnom centru Bingo u Sarajevu gdje se družila s obožavateljima i uživala u novim okusima Naturavita čajeva. Ina nije krila oduševljenje zbog susreta s publikom, a s brojnim obožavateljima je podijelila i planove za naredno razdoblje. Uz šoljicu čaja i nove ukuse, narandža s kurkumom i cimetom, subota je postala puno ljepša, napisala je Ina na društvenim mrežama.

“Imajući u vidu da sam sinoć s bendom imala nastup i da nisam spavala, godile su mi mirisne šoljice šipka, nara, hibiskusa. Subota je upravo postala ljepša za par divnih razgovora s gostima našeg druženja”, podijelila je glazbenica s obožavateljima.

Pored Ine, mnogobrojni posjetitelji Naturavita kutka u Sarajevu dobili su i poklone, te će imati priliku da u nadolazećim zimskim danima uživaju u različitim okusima čajeva u novom pakovanju KOCKA, koje je nedavno predstavljeno i na bh. tržištu.

Naturavita čajevi sadrže posebno birane sastojke, koji pružaju ono najbolje od prirode što i potvrđuje sam slogan „Živjeti s prirodom“. Ljekovito i aromatično bilje pažljivo se uzgaja prema certificiranom bio uzgoju na posebno praćen i siguran način. Naturavita čajevi nude garanciju sigurnosti, pouzdane i provjerene kvalitete.

Uživajte uz svoje omiljene Naturavita čajeve vrhunskog kvaliteta, a obavezno probajte i nove okuse idealne za zimske dane koji nam dolaze. Također, najavneni su slični događaji diljem zemlje, a s čime će ljubitelje čaja iznenaditi u Mostaru, ostaje da vidimo.