HT Eronet i Sberbank korisnicima omogućuju lakšu nadoplatu računa

Sukladno procesu digitalizacije, mijenjaju se i telekomunikacije. Tu promjenu prihvatio je i HT Eronet koji je danas potpisao ugovor sa Sberbankom kako bi svojim korisnicima olakšao nadoplatu računa.

Uz pomoć par tipki na mobitelu korisnici HT Eroneta sada mogu nadoplaćivati račun iz udobnosti vlastitog doma.

“Situacija na tržištu se stubokom mijenja. Mi smo u postupku digitalne transformacije, kako tvrtki, tako i cjelovitog društva. Krajnji korisnici u pravilu žele jednostavne usluge, dostupne usluge i usluge koje su na korak od njih, na jedan ili dva klika, da mogu ostvariti sve svoje potrebe na bilo kojem mjestu”, rekao je Tomislav Ruk, izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT Eroneta.

“Bankarstvo i telekomunikacije prolaze transformaciju. Ta transformacija je inicirana različitim pokretačima. Jedan od tih pokretača koje je nas i okupio ovdje je upravo digitalizacija. Prirodno je i vjerujem kako će u budućnosti banke i telekom operateri tjesnije surađivati i biti naslonjeni jedni na druge zato što u osnovi žele jedno, a to je da i bankarska industrija, ali i industrija telekomunikacija žele razvoj i uvođenje novih tehnologija kroz te digitalne usluge”, istaknuo je Jasmin Spahić, izvršni direktor za upravljanje poslovanjem sa stanovništvom i poduzetnicima Sberbank BH.

Ruk je najavio daljnju digitalnu transformaciju i dodatne usluge koje će korisnicima omogućiti jednostavnije i učinkovitije poslovanje.