Humanitarni koncert „Hercegovina za Ritu“

Priča malene Ana Rite Puljić obišla je cijelu Hercegovinu pa i šire. Teška bolest koja predstavlja pravu bitku s vremenom i mogućnost liječenja u inozemstvu koje sveukupno košta oko 500.000 € digle su na noge brojne sportaše, udruge, tvrtke i pojedince.

Iako donacije pristižu sa svih strana, prikupljeni iznos je još daleko od potrebnog. Širokobriješke mame – mame širokog srca odlučile su, uz podršku i povjerenje Ritine obitelji, organzirati humanitarni koncert kojim bi se prikupilo još dodatnih sredstava.

Koncert pod nazivom Hercegovina za Ritu će se održati 06.10. u Gradskoj športskoj dvorani na Pecari u Širokom Brijegu. Na koncertu će nastupiti Mokarski tamburaši, Zoran Begić, Josip Ivančić i Sinergija, a najavljen je i poseban gost iznenađenja. Širokobriješke mažoretkinje zabavljati će prisutne svojim plesnim vještinama.

Cijena ulaznice je 5,00 KM, a sav prihod od prodaje ulaznica i pića ići će Ana Riti i njenoj obitelji, jer su se mame pobrinule da sve troškove koncerta snose brojni sponzori (HKK Široki, Namex, Leda, Mepas, Quick print studio, Masters Media, Restaurant Matteo, Binvest, Škripari) i grad Široki Brijeg.

Svi koji žele donirati novac, mogu to učiniti pozivom na humanitarni broj
092 890 858

Uplatiti možete i na žiro račun:
Marija Puljić
UniCredit banka
s naznakom ‘za Anu Puljić’
Transakcijski broj: 3389102546562927
Uplate za inozemstvo
Primatelj: Marija Puljić
BA393381302863281218
SWIFT: UNCRBA22

Naša TV je medijski pokrovitelj humanitarnog koncerta.