Izvučeni parovi Lige Hercegovine

Izvučeni su parovi malonogometne Lige Hercegovine, završnog turnira na kojem se natječu pobjednici pojedinačnih turnira mjesnih zajednica općina Hercegovine. Završnica se ove godine održava u Krehinom Gracu u općini Čitluk od 22. do 26. kolovoza.

Naslov pobjednika brani ekipa Međugorja koja je do sada osvojila tri titule najbolje momčadi u Hercegovini. Organizatori su najavili istinski malonogometni spektal te istaknuli kako lige mjesnih zajednica Hercegovine u ljetnim mjesecima prati više od 100.000 gledatelja, a kroz njih prođe više od 2.500 igrača.

“Pripreme za turnir traju dugo. Izabran je teren koji zadovoljava sve potrebe ove lige”, rekao je poslije ždrijeba Ivan Zeljko, predsjednik Sportske udruge “Liga Hercegovine”.

Prve večeri, od 20.30 sati, sastaju se Grude i Tomislavgrad, a sat kasnije počinje utakmica Čapljina – Livno. Pobjednik prvog para u utorak će igrati protiv predstavnika Mostara, a pobjednik drugog para protiv predstavnika Čitluka.

Ostale dvije utakmice četvrtfinala igraju se u srijedu. Sastaju se Stolac – Široki Brijeg i Posušje – Ljubuški. Četvrtak je predviđen za polufinalne oglede, a utakmica za treće mjesto i finale igrat će se u petak.

Najavljene su i dvije revijalne utakmice, jedna između dviju polufinalnih, a druga prije finala.