Jedinstvena ponuda Duga-tehne u Mostaru

Duga – tehna d.o.o. u subotu 10. ožujka 2018. godine otvorila je svoja vrata nove i moderne poslovne jedinice u Mostaru. Duga –tehna kao vodeći proizvođač u sferi boja, lakova i fasada postaje dostupna i u gradu Mostaru, na adresi Kralja Tvrtka 12.

Povodom otvaranja nove poslovnice Duga – tehna je za sve svoje kupce pripremila akcijske cijene cijelog asortimana, a prvih 100 kupaca očekuje i posebno iznenađenje. Brend Duga-tehna je jedinstven po stalnom usavršavanju svojih proizvoda i osluškivanju potreba svojih kupaca, nova trgovina u Mostaru je nastala kao rezultat dugogodišnjeg iskustva.

U novoj poslovnoj jedinici Duga -tehne u Mostaru Vas očekuje odlična usluga i visoko tehničko educirano prodajno osoblje, koje će nadmašiti očekivanja i najzahtjevnijih kupaca. U sklopu ove visokoopremljene trgovine, svi kupci će moći koristiti uslugu tehničko – dizajnerskog savjetovališta , što je svakako iskorak jedne trgovine ovog tipa. Uz izbor kvalitetnih proizvoda koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe u ovom malom carstvu boja kupci će imati prilike posjetiti i showroom sa uzorcima dekoracija, što je još jedna od novina.

Pozivamo Vas da posjetite ovu maloprodaju na 200 m² moderno opremljene površine, koja nudi bogat asortiman od kojeg izdvajamo proizvode najpoznatijih brendova iz ove branše: Duga – tehna, San Marco, Eurobeton, TKK, Kubala, Mitol, Penneli Tigre, Knauf, Baumit, Torgler, Lacuna, Black and Decker, Topex, EPS Laštro, Austrotherm, Isover i mnogi drugi.

Izvor: bljesak.info

*opširniji izvještaj pogledajte u ponedjeljak od 17:30h u emisiji Dobar dan Hercegovino