Još jedan nevjerojatan poraz Brownsa, Grudenu prva pobjeda

Oakland Raiders vs Cleveland Browns 45:42 (OT)

Derek Carr imao je četiri TD-a i pogodio je Jordya Nelsona za pretvaranja dva poena koja su im donijela produžetke. Uspjeli su doći u poziciju za FG u produžetku, a Matt McGrane pogodio je 29 yardi FG za prvu pobjdu Jona Grudena otkako se vratio kao trener. Raidersi su pobijedili 45:42 protiv Cleveland Brownsa. Prije toga McGrane je promašo 50 yardi FG na početku produžetka.

Ovo je bio još jedan težak poraz za Brownse koji su prosuli prednost od 14 poena u drugom poluvremenu. Baker Mayfield imao je 295 yardi, dva TD-a, dva INT-a i ukupno četiri izgubljene lopte, još dva fumblea je imao. Previše grešaka bilo je u drugom poluvremenu.

Marshawn Lynch imao je 130 yardi trčanejm, Carr je imao 437 yardi, a Amari Cooper i Jared Cook prešli su 100 yardi. Brownsi su imali vodstvo 28:14 sredinom treće, a onda su gubili 34:28 na početku četvrte da bi ponovno preokrenuli i imali vodstvo 42:34.

Rookie RB Brownsa Nick Chubb imao je dva velka TD-a za Brownse, ali ni to im nije pomoglo. Kontroverzna odluka bila je pred kraj utakmice kada je na trećem pokušaju Hyde došao do prvog pokušaja, no nakon pregleda suci su odlučili kako nije prešao liniju i kako je to bio četvrti pokušaj. Zbog toga su Brownsi morali ispucati loptu i Raidersi su dobili šansu koju su iskoristili.

Idući tjedan Brownsi kod kuće igraju protiv Ravensa, dok Raidersi idu u LA igrati protiv Chargersa.

Jacksonville Jaguars vs New York Jets 31:12

Arizona Cardinals vs Seattle Seahawks 17:20

New York Giants vs New Orleans Saints 18:33

Izvor: nflbalkan.com