“Kajališni sat” na daskama HNK Mostar

Predstava “Kajališni sat” redatelja Želimira Oreškovića bit će odigrana u Hrvatskom narodnom kazalištu u četvrtak, 27. travnja 2017. s početkom u 20 sati. Komedija “Kajališni sat” svojim je sadržajem primjerena podsjećanju kako je to biti glumac u vremenu u kojem živimo.

Napravljena je prema poznatoj drami “Kazališni sat” Jasena Boke koju je HNK Mostar premijerno izvelo prije gotovo 20 godina. Dok je “Kazališni sat” jedan veseli didaktički komad o tome kako nastaje kazališna predstava, “Kajališni sat”, s podnaslovom “Biti ili ne biti”, progovara i o svojevrsnom kajanju što je njihov životni poziv gluma u vremenu kada su oni koji rade ovaj posao u nezavidnoj poziciji. Svi koji rade, a ne znaju kad će biti plaćeni za svoj rad prepoznat će se u ovoj zabavnoj priči.

U predstavi igraju Sanda Krgo-Soldo, Jelena Kordić, Robert Pehar, Dragan Šuvak i Velimir Pšeničnik Njirić.

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti na blagajni kazališta svakim danom od 10 do 15 sati, cijena ulaznice je 10 KM, dok su za studente i umirovljenike 5 KM. Ulaznice se mogu rezervirati telefonom 063/317-348, putem Facebook stranica Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru i HNK za studente, studenti za HNK, e-mailom na info@hnkmostar.ba.

I za ovu predstavu studenti Sveučilišta u Mostaru mogu iskoristiti besplatne vaučere koje mogu preuzeti u prostorijama Studentskog zbora ili na info pultu HNK Mostar.