Khabibovi timski kolege uhićeni, ali pušteni na slobodu zahvaljujući McGregoru

Tri člana iz tima Khabiba Nurmagomedova uhićena su odmah nakon tučnjave s Conorom McGregorom i njegovim timom na UFC-u 229 u T- Mobile Areni, u Las Vegasu.

No, iako je predsjednik UFC-a Dana White rekao da su sporni članovi tima “na svom putu zatvoru”, na press konferenciji koja je uslijedila poslije eventa potvrdio je da su ipak pušteni na slobodu i to zahvaljujući McGregoru.

“Pušteni su jer je Conor odlučio da ih neće tužiti”, rekao je White.

Među ljudima upletenim u tučnjavu bili su i borci i sada već bivši članovi UFC-ovog rostera Islam Makhachev i Zubaira Tukhugov za koje je White potvrdio da se “više nikada neće boriti u UFC-u.”

Atletska komisija Nevade prvotno je zadržala honorare oba borca (McGregor- 3 milijuna dolara, Khabib- 2 milijuna), ali nakon što su pregledali snimku McGregoru su odobrili honorar dok je Khabibov još uvijek blokiran.

Prvak lake kategorije, Khabib Nurmagomedov, koji je i započeo cijeli incident napadom na Dillona Danisa iz McGregorovog tima, mogao bi ostati bez pojasa, prenosi fightsite hr.

“Ako dobije veliku suspenziju od komisije oduzet ćemo mu pojas”, potvrdio je White koji je krajnje razočaran raspletom čitave večeri.

“Vidjet ćemo kako će se stvari dalje odvijati. Radim ovaj posao 18 godina i nikada nisam bio ovoliko razočaran. Čak nisam niti ljut. Samo sam zaista razočaran.”