Klopp i Kovač otkrili zašto je došlo do svađe!

Svađa dvojice trenera je zapravo bila veliki nesporazum koji su na kraju obojica prokomentirala sa smiješkom, prenosi Sport klub.

Kraj utakmice na Anfieldu između Liverpoola i Bayerna obilježila je i svađa dva trenera, Jürgena Kloppa i Nike Kovača, a razlog je bio taj što je bivši hrvatski izbornik prvo čestitao svima na svojoj klupi, a tek onda kolegi s protivničke.

– Bio je to nesporazum. Htio sam mu dati ruku, a on me pustio da stojim ondje kao vol! Ispričao mi se da je htio prije razgovarati s Riberyjem koji je postao otac. Ali peti put, pa to više i nije tako uzbudljivo – rekao je kroz smijeh Klopp.

Kovač je dodao:

– U Njemačkoj se najprije čestita svojim igračima, ali u Engleskoj smo, a ovdje je običaj prvo dati ruku suparničkom treneru. Ispričao sam mu se i rekao da ćemo na uzvratu u Münchenu to napraviti kako se radi u Njemačkoj.

Osvrnuo se trener Bavaraca i na samu utakmicu.

– Izvukli smo remi i naravno da smo htjeli više i da bi bilo bolje da smo zabili, ali nije ovdje lako igrati. Ovo je također dobar rezultat. Sad moramo učiniti sve da pobijedimo u Münchenu i osiguramo prolazak dalje.