Košarkaši Zrinjskog poraženi od Lovćena

U sklopu 17. kola ABA 2 lige, košarkaši Zrinjskog poraženi su na gostovanju kod Lovćena rezultatom 87:74. Plemići su imali velikih problema na putu do Cetinja. Snijeg je otežavao put i na odredište su stigli tek nešto više od sat vremena prije početka utakmice.

Dok su još bili svježi Plemići su igrali sjajnu košarku. Posebno je raspoložen bio Marko Ljujić i Zrinjski je nakon prvih deset minuta vodio 26:21. No, druga četvrtina nije najbolje krenula, domaći rade seriju od 11:0 i stalno drže prednost, te odlaze na odmor s plus dva. U trećoj četvrtini gledamo efikasnu košarku s obje strane, Zrinjski je držao priključak, u nekim trenucima i vodio ali nije uspijevao zadržati prednost kako bi se domaćima uvukla nervoza. Serijom od 10:0 u posljednjoj četvrtini domaći igrači rješavaju utakmicu i lagano je privode kraju. Čini se kako je umor kod Plemića učinio svoje.

Najbolji strijelac utakmice bio je Mašan Vrbica koji je predvodio Lovćen sa 23 poena. Kod Zrinjskog je Vedran Princ postigao 16, a Marko Ljujić 14 poena.