Ljetna shema donosi promjene u programu Naše TV

Naša TV od ponedjeljka kreće s ljetnom programskom shemom koja donosi određene promjene u rasporedu. Središnja emisija nove sheme bit će “Naše ljeto” koju možete pratiti od ponedjeljka do petka u 20 sati.

Kroz mozaičnu emisiju “Naše ljeto”, koja će biti na rasporedu od 20. lipnja do 2. rujna, kamerom ćemo obići Hercegovinu, srednju Bosnu i Posavinu. Primarni cilj nam je javnosti predstaviti kulturna, sportska, zabavna i sva druga događanja u Zapadnohercegovačkoj, Hercegovačko-neretvanskoj i Hercegbosanskoj županiji te već spomenutima srednjoj Bosni i Posavini.

Naglasak će biti na javljanjima uživo sa sugovornicima. U studiju će voditeljski par razgovarati s gostima koji imaju doticaj s temom, događajem ili mjestom. S obzirom na to da je ljeto prepuno događanja, uz temu dana obrađivat ćemo i ostale sadržaje koji se vežu za taj dan, a koji su zanimljivi javnosti. Cilj nam je da to bude ležerna emisija u kojoj bismo naglasak dali upravo na javljanja uživo kako bismo sa svih tih lokacija u domove naših gledatelja prenijeli dio ozračja.

Osim toga, Dnevnik od ponedjeljka gledajte u novom terminu u 19:30 sati. Subotom na rasporedu ostaju Vijesti koje će se također emitirati u 19:30 sati.

Radnim danima na rasporedu ostaju glazbene emisije. “Audioreviju”, “Refren”, “Radar”, “Retrospektivu” i “Jukebox” gledajte od 18:30 sati, a od 19 sati magazine Deutsche Wellea.

Nedjeljom u 13 sati nastavljamo emitirati religijsku emisiju “Kerigma – vjera i djela” urednika i voditelja Dragana Solde.