Ljubuški: Svečano obilježen Dan OŠ Marka Marulića

U prepunoj dvorani Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom u petak je bogatim kulturno-zabavnim programom obilježen Dan škole.

Školarci su više od mjesec dana pripremali recitacije, plesove i igrokaze, a svojim glumačkim i plesačkim umijećem su izazvali oduševljenje i smijeh publike. Program je bio podijeljen u dva dijela, nastupe učenika od prvog do petog te nastupe učenika od šestog do osmog razreda.

Učenici od prvog do petog razreda škole su izveli pjesme “Abeceda” i “Ne rugaj se”, recitacije “Kako se može štedjeti mama” i “Vodenvijesti” te Waka-waka ples i igrokaz “Tračara”. Program su pripremili pod vodstvom učiteljica Dražane Dodig i Suzane Grgić.

U programu kojeg su izveli učenici od šestog do osmog razreda isticali su se nastupi zborova i mažoretkinja. Izvedena je i drama “Kume u Zagrebu” te prigodna recitacija. Sve to učenici su realizirali pod vodstvom nastavnica hrvatskog jezika i glazbene kulture.

Iako je bio planiran i sportski program sa zanimljivim utakmicama, zbog lošeg vremena je odgođen i održat će se naknadno, prenosi Radio Ljubuški.