Mostar spreman za rukometni spektakl

Mostarski sportaši u mjesecu svibnju zabilježili su velike rezultate, a rukometaši Zrinjskog nadaju se kako će nastaviti taj sjajni niz ovoga vikenda na završnici Kupa BiH, čiji je domaćin upravo Mostar.

“Učinit ćemo sve da se gosti ugodno osjećaju u našem gradu. Nadam se da će ambijent biti onakav kakav priliči ovakvom velikom sportskom događaju i da uz malo sreće rukometaši Zrinjskog pridodaju još jednu biser u niski sjajnih sportskih rezultata”, kazao je na konferenciji za novinare mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić.

Predsjednik Upravnog odbora Hrvatskog muškog rukometnog kluba Zrinjski Vedran Škobić zahvalio je gradonačelniku i Sportskom savezu Grada Mostara na podršci u organizaciji završnog turnira, istaknuvši kako su tu podršku mostarski rukometaši svojim angažmanom i rezultatima u ovoj sezoni itekako zaslužili.

“Tehnički i organizacijski mi smo spremni za vrhunski sportski događaj. Stojim iza svake svoje riječi kad kažem da nas čeka povijesni događaj za mostarski sport”, kazao je predsjednik Organizacijskog odbora Branislav Stojkić.

Po njegovim riječima, Organizacijski odbor učinio je sve kako bi uvjeti u dvorani na Bijelom brijegu bili vrhunski, unatoč tome što se radi o školskoj dvorani koja ne pruža sve potrebne uvjete za vrhunski sportski spektakl.

Utakmice poluzavršnice na rasporedu su u subotu, 3. lipnja, od 17 sati sastaju se Zrinjski – Borac, a u 19 sati Izviđač – Maglaj. Finalni susret igra se u nedjelju u 20 sati.