U Mostaru počelo edukativno druženje s trudnicama “Naše putovanje počinje”

U Poliklinici Vitalis, u organizaciji mostarske tvrtke Sfera, u petak je počelo edukativno druženje s trudnicama “Naše putovanje počinje”. Druženje je okupilo oko 100 trudnica koje uživaju u edukativnim predavanjima doktora i stručnjaka.

Za sve njih sponzori i partneri pripremili su bogate i vrijedne nagrade. Poliklinika Vitalis darovala je svaku prisutnu trudnicu sa poklon-bonom 50% popusta na pregled. Tvrtka Sfera poklonila je časopis Roditelj, jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH.

Druženje je počelo edukativnim predavanjima doktora, nakon čega će uslijediti interaktivna komunikacija sa trudnicama i darivanje. Govori se o različitim temama koje su bitne za svaku trudnicu.

Ginekolog Dejan Tirić počeo je druženje temom “Trudnoća po tjednima”, pedijatar hepatogastroenterolog Teo Tomić govori o temi “Bebina prva hrana”, a medicinska sestra Marija Drljević o temi “Prvo dojenje”.

Bit će govora i o temama “Dugotrajni učinci suplementacije na zdravlje majke i djeteta”, “Kako olakšati nelagodu prilikom rasta novih zubića” i “Velika pomoć za male trbuhe”.

Sponzori druženja su: Pampers, Geneplanet sa brendom Nifty, Bijasko sa brendom Curaprox, Euromand sa brendom Aptamil, A-Twin sa brendom Child Life, Ewopharma sa proizvodima Bio-gaja, Berlin Chemie sa brendovima Anaftin Baby, Espumisan i Lioton.

Partneri: Medimpex sa brendovima Mollers i Relax maternity, Sarajevski kiseljak sa brendom MG mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa brendom Frutek, Pharma S te Nobel.

Nakon Mostara, slijedi druženje u Sarajevu, u suradnji sa Poklinikom Sunce Agram, te u Banja Luci sa Poliklinikom Medico S.

Edukativno druženje će se održavati svakog mjeseca, kvartalno po gradovima. Organizatori poručuju trudnicama da prate njihov rad, jer u periodu koji slijedi očekuju Vas vrijedni pokloni i zanimljiva edukativna predavanja.