U Mostaru se priprema rukometni spektakl

Mostar, odnosno HMRK Zrinjski 03. i 04. lipnja bit će domaćini Final Foura Kupa BiH. Uz Zrinjski, na završnici će nastupiti Izviđač, Vogošća i Maglaj. Završnica Kupa BiH je najvažniji sportski događaj u 2017. godini u Mostaru, a iz Zrinjskog najavljuju najbolju organizaciju u povijesti.

“Mi smo prvi u Bosni i Hercegovini koji smo za završnicu izabrali novi vizualni identitet, i on će nas pratiti kroz cijelo vrijeme. 03. i 04. lipnja je završnica koja će biti odigrana u školskoj dvorani, nažalost nije gradska, te ćemo apelirati na Grad Mostar kako sportaši i ljubitelji sporta zaslužuju puno više. Mislim da bi bilo tužno da se Zrinjski izborio za SEHA ligu, a ne može igrati u svom gradu. Ova 25-obljetnica HMRK Zrinjski će proteći u pozivu gradskim ocima da jednostavno moramo izgraditi adekvatnu dvoranu”, kazao je Branislav Stojkić, predsjednik Organizacijskog odbora Final Foura u Mostaru.

“Veliko je zanimanje za utakmice polufinala i finala. Mi vjerujemo da će dosta publike biti iz gradova odakle dolaze sudionici Final Foura. Dvorana je kapaciteta 900 mjesta, sa savezom pregovaramo da postavimo jedan red stolica, tako da vjerujemo da ćemo povećati kapacitet za 60-tak mjesta. Pregovaramo s televizijskim kućama koje će prenositi sve tri utakmice, kao i sa glavnim sponzorom, pa će vizualni identitet biti izmijenjen”, poručio je Stojkić i zahvalio se Gradu Mostaru i HNŽ-u na potpori u organizaciji.

Za potpredsjednika Organizacijskog odbora imenovan je Marko Boras, koji je prije svega zadužen za vizualni identitet završnice Kupa, te medijsku promociju. Izvlačenje parova polufinala bit će obavljeno ovaj tjedan na jednoj od utakmica Lige za prvaka. Naslov pobjednika Kupa brani ekipa Vogošće koja je u prošlogodišnjem finalu nadigrala Izviđač.