U Mostaru uskoro 5. konferencija “Sfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hlađenje”

Tvrtka Sfera d.o.o. Mostar, u suradnji s Mašinskm fakultetom iz Beograda i Strojarskim fakultetom iz Mostara, organizira petu Međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju “Sfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hlađenje”, i to 28. i 29. ožujka 2018. u Tehnološkom parku Intera u Mostaru.

Konferencija je dvodnevnog karaktera i okupi oko 400 gostiju iz domena spomenute teme s područja cijele regije. Uvodničari će biti prof.dr. Branislav Živković, mr.sc. Nijaz Delalić te brojni drugi predavači, kao i predstavnici institucija, fakulteta te prestavnici sponzora i partnera.

Pored konferencijskog dijela, tvrtke imaju priliku za izlaganje u obliku prezentacije za sve pristutne, kao i izložbeni prostor unutar objekta.

Sponzori konferencije su tvrtke Taurus, Vaillant i Nobel.

Partneri i izlagači konferencije su tvrtke Alfa Therm, Inpro, Stanić Trade, Luk, Geberit, Wishaupt, Servis Čović, Altera, Inox Term, Mountain, Grijanje Invest, Vivax i Airco B.

Konferencija preispituje znanstvena odnosno tehnološka dostignuća i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje, primjene i oblikovanja sustava za klimatizaciju, ventilaciju, grijanje i hlađenje. Cilj konferencije je razmjena iskustava i znanja u različitim oblastima inženjerstva, kao i uspostavljanje međunarodne i domaće suradnje.

Konferencija se sastoji iz dva dijela. U prvom dijelu se prezentiraju znanstveni i stručni radovi, a u drugom dijelu suvremene tehnologije i proizvodi u domeni proizvodnje i dizajna vik sustava.

Tvrtke koje se bave proizvodnjom i distribucijom ovih elemenata su dobrodošle da se prijave za prezentaciju na konferenciji, kao i izlaganje kataloga te drugog promotivnog materijala u izložbenom prostoru konferencije.