Najpoznatija svjetska jedriličarska regata ovog ljeta dolazi u Hrvatsku

Jedna od najslavnijih svjetskih jedriličarskih regati ovo ljeto napokon stiže i na naše prostore! Nastala po uzoru na svjetski poznatu Heineken Regattu, koja se već 37. put tradicionalno održava na egzotičnom karipskom otočju St. Maarten, u Hrvatsku po prvi puta stiže ovog kolovoza, piše Index.hr.

Heineken Regatta Croatia zamišljena je kao internacionalni event, a okupit će najiskusnije jedriličare i sportaše iz cijelog svijeta. Pored profesionalnih sportaša, svi zainteresirani ljubitelji ovog adrenalinskog sporta i aktivnog životnog stila imat će priliku iz prve ruke osjetiti čari jedrenja na prekrasnom Jadranu, jednoj od najprominentnijih rastućih nautičkih lokacija i specifičnog krajolika s preko 1240 otoka.

U ponudi su dostupne dvije vrste ulaznica: Full Experience i Regatta Only. Obje ulaznice uključuju startni broj za jedrilicu, Heineken pića dobrodošlice, polo majicu za skippera, T-shirt majice za team i zastavu, dok Full Experience još uključuje i ulaznice na sve party evente. Naime, pored dnevnog sportskog dijela, Heineken Regatta Croatia pružit će jedinstveno ljetno iskustvo i kroz zabavni dio programa.