Naletilić: “Postoji mogućnost da Juventus pusti Pjacu u Fiorentinu”

Trakavica oko budućnosti Marka Pjace se nastavlja, a njegov menadžer Marko Naletilić otkrio je medijima kako je njegov klijent zainteresiran za transfer u redove Fiorentine, piše Sportnet.

Iako se još uvijek ne zna koja je sudbina mladog hrvatskog reprezentativca Marka Pjace, sve je jasnije kako će teško ostati u Juventusu. Podsjećamo, Pjaca je prije dvije godine za velikih 23 milijuna eura došao iz Dinama u redove Stare Dame. To je ujedno bio najveći transfer Dinama u njegovoj povijesti.

U Juventusu su imali velike planove za njega, bio je najavljivan kao njihova buduća zvijezda. Nažalost, ozljede su ga spriječile da se dokaže u klubu koji ga je iznimno želio. Prvo je već u listopadu 2016. ozlijedio fibulu i bio van terena tri mjeseca, da bi u ožujku 2017. slomio križne ligamente i tako pauzirao još šest mjeseci.

Umjesto da se nametne u momčadi i pokaže potencijal, Pjaca je bio primoran obilaziti bolnice i terapije te su u klubu odlučili poslati ga na posudbu u Schalke. To također nije bio idealan potez jer se Pjaca niti tamo nije naigrao.

Ovog ljeta, sve su glasnije vijesti kako Pjacu želi Fiorentina, a iako Massimiliano Allegri cijeni mladog Hrvata i ne želi da ode, uz pravu cijenu teško će biti zaustaviti taj transfer. Svjestan je toga i Pjacin menadžer Marko Naletilić koji je otkrio medijima pozadinu mogućeg transfera.

“Iako trenutno nije bilo pravih dogovora, uvijek postoji mogućnost da Juventus pusti Pjacu u Fiorentinu. Je li točno da Pjaca želi u Fiorentinu? Naravno, mogu to potvrditi”, rekao je Naletilić za Fiorentinanews.com.

Izvor: Sportnet