Napadač Cardiffa bio je u nestalom zrakoplovu

Emiliano Sala potpisao je ugovor za Cardiff u transferu vrijednom 20 milijuna eura iz francuskog Nantesa, nažalost putovanje iz bivšeg u novi klub nije prošlo u najboljem redu, prenosi Sport klub.

Naime, kako javljaju britanski mediji, zrakoplov koji je putovao iz Nantesa u Cardiff nestao je s radara kod Kanalskih otoka, sumnja se kako je upravo argentinski napadač Emiliano Sala u njemu putovao.

Informacija nije potvrđena, no britanske službe spašavanja iako nisu nadležne za taj dio teritorija poslale su dva helikoptera za spašavanje koji bi trebali pomoći u pretraživanju područja koje se smatra lokacijom pada zrakoplova. Sala je navodno putovao u malom putničkom zrakoplovu model Piper Malibu koji pogoni jedan motor.

Iz britanske meteo službe tvrde kako vremenski uvjeti nisu bili loši, vjetar je bio u normalnim parametrima, a zabilježena je tek blaga kiša stoga se sumnja kako je došlo do kvara motora.

Sala je prošlog tjedna prošao liječnički pregled u glavnom gradu Walesa potpisavši ugovor, tada se vratio u Francusku kako bi spakirao stvari i trajno se preselio u Cardiff. Istraga se nastavlja.