Naranča, cimet i kurkuma glavni su saveznici u hladnijim danima

Zima nam je, curi nam nos, kašljemo i umorni smo, a topliji dani ove zime dodatno pogoduju prehladama. Sve su to normalne pojave za početak godine, ali što ako se to može spriječiti?

Vitamina nikad dosta pa tako ni zimi. Naranče su se nekad jele samo zimi kao božićna poslastica jer su bile skupe, ali danas ih zaista možete pronaći svugdje. One su stvorene za borbu protiv zimske prehlade i detoksikaciju. Kao vitaminska bomba bogate su vitaminima C, B1, B9 i A, kalijem, kalcijem i vlaknima. Zamislite koliko su bombastične. Naranče možete jesti svakog dana i na taj način zaštititi organizam od prehlade i alergija.

Ukoliko niste ljubitelji naranče kao voća, slobodno je konzumirajte u obliku čaja. Naranča s cimetom i kurkumom novi je okus Naturavita čajeva koji će vas oduševiti svojom aromom. Osim naranče, već spomenuta kurkuma jača i njeguje organizam, smanjuje nadutost i probleme s crijevima, čisti krv. Bogat je izvor željeza, mangana, vitamina B6, dijetalnih vlakana i kalija.

Cimet, jedan od sastojaka ovog novog Naturavitinog čaja, pomaže kod upala i infekcija, poboljšava aktivnost mozga, uklanja gljivične infekcije i ublažava probavne smetnje. Cimet zbog svojih baktericidnih svojstava možete koristiti i kao prirodni konzervans.

Sva tri sastojka nalaze se u Naturavitinom čaju i pomažu vam da zima prođe u ugodnom i zdravom okruženju. Svoje zimsko raspoloženje odlično ćete podići uz naranču s cimetom i kurkumom, ali i metabolizam koji će vam biti zahvalan na ovoj vitaminskoj bombi.

Naturavita čajevi poznati su po kvalitetnom bilju koje se uzgaja na prirodan način i pomažu vam Živjeti s prirodom, što je ujedno i Naturavitin slogan. Pripremite šalicu čaja i dozvolite ljekovitom bilju da vam bude najbolji saveznik tijekom zime. U toplini vašeg doma uz kolačiće i topao čaj dajte snagu svom tijelu i učinite ga ponovno punim vitamina i vitalnim. Svoje čajeve i arome možete pronaći u Naturavita asortimanu koji se proteže od funkcionalnih do konzumnih čajeva i vašu zimu ispunit će prekrasnim aromama i ljekovitim svojstvima.

Sponzorirani članak