“Naše putovanje počinje” – Edukativno druženje s trudnicama u Mostaru

“Naše putovanje počinje” naziv je projekta koji će se u organizaciji tvrtke Sfera d.o.o. Mostar, u suradnji sa poliklinikama iz Mostara, Sarajeva i Banje Luke, održavati svakog mjeseca, kvartalno po gradovima.

Prvo druženje održat će se u Mostaru 12. listopada u suradnji sa Poliklinikom Vitalis. Nova zgrada ove poliklinike bit će mjesto savjeta, druženja, komunikacije te dodjeljivanja nagrada i poklona. Program počinje u 18:00 te će, pored edukativnih predavanja, trudnice imati priliku dobiti i poklon vrećice sa promotivnim materijalom, časopis Roditelj te promotivni materijal klinike.

Pored toga, tu su nagrade i poklon paketi sponzora i partnera. Za svaku prisutnu trudnicu Poliklinika Vitalis osigurala je poklon kupon sa 50% popusta na pregled.

Cilj programa u trudnoći je održavanje zdravlja trudnica, priprema tijela za porod te edukacija o važnosti praćenja trudnoće.

Inače, kompanija Sfera izdaje jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH, Roditelj. Časopis već godinama svakog mjeseca stiže u ruke ciljanoj publici, informira, savjetuje, educira i nagrađuje. Shodno uspješnoj suradnji sa stručnjacima, liječnicima i majkama, nastala je ideja za realizaciju ovog projekta. Poliklinika Vitalis najmodernija je privatna zdravstvena ustanova u široj regiji koja svojim pacijentima nudi najmodernije dijagnostičke pretrage i preglede.

Nakon Mostara slijedi druženje u Sarajevu, u Poliklinici Sunce Agram, a nakon toga u Banjoj Luci, u Poklinici Medico S.