Nastavlja se sunčano vrijeme

Danas u Bosni sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U Hercegovini jutro pretežito oblačno, uz postupno razvedravanje. Vjetar slab do umjeren, jugozapadni. Jutarnje temperature od -3 do 3, na jugu od 4 do 8, a dnevne između 8 do 16 °C.

U subotu se nastavlja pretežito sunčano vrijeme. U večernjim satima naoblačenje, što ponegdje u Bosni može donijeti slabu kišu. Jutarnje temperature od -1 do 4, na jugu od 4 do 8, a dnevne od 9 do 16, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne do 18 °C.

U nedjelju prije podne pretežno sunčano vrijeme. Poslije podne ili u večernjim satima porast naoblake praćen kišom. Vjetar umjeren do jak, zapadni i jugozapadni. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevne od 13 do 19 °C.

U ponedjeljak u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežito oblačno vrijeme s kišom. U ostatku Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom u jutarnjim satima i tijekom prijepodneva. Jutarnje temperature od 4 do 10, na jugu do 13, a dnevne od 8 do 16, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne do 19°C.

Izvor: Federalni hidrometeorološki zavod