Nije bilo pobjednika u susretu Packersa i Vkingsa

Daniel Carlson je tragičar ove utakmice. Kicker Vikingsa promašio je dva FG-a u produžetku, a jedan je bio s 35 yardi s istekom vremena i na kraju nije bilo pobjednika između ove dvije momčadi nego je završilo rezultatom 29:29. Packersi su imali prednost veći dio utakmice, ali Vikingsi su uspjeli nadoknaditi zaostatak u četvrtoj četvrtini kada su postigli 22 poena.

Kicker Packersa Mason Crosby imao je izjednačenje rekorda karijere s pet FG-a, ali njegov potencijalni FG s 52 yarda bio je promašaj s istekom reuglarnog dijela utakmice. QB Packersa Aaron Rodgers igrao je sa zaštitom na koljenu i imao je 281 yardi i TD. Kirk Cousins imao je 425 yardi i četiri TD-a, uključujući tri u četvrtoj četvrtini. Na početku četvrte Vikingsi su zaostajali 20:7. BIo je ovo jako zabavan susret koji je pokazao kako će biti jako zanimljiva i naporna borba za osvajanje naslova divizije.

Utkamica je imala nekoliko spornih sudačkih odluka, ali teško je očekivati kako će se o tome uopće i puno pričati. Vikingsi su u ovoj utakmici imali četiri sacka, Packersi dva, a Kirk Cousins je protiv Packersa imao nekoliko jako loših dodavanja koji su mogli lako završiti kao INT.

Jedan od prijelomnih trenutaka ovog susreta bio je kod rezultata 29:21 za Packerse. Jaire Alexander je napravio INT, to je trebalo zapečatiti pobjedu nad Vikingsima, ali je došla onda zastavica. Linebacker Clay Matthews imao je roughing the passer. Kazna je došla jer je Matthews pao tijelom po QB-u, ali se da o tome raspraviti kako se i nije na vrijeme mogao zaustaviti s obzirom na brzinu i odnos težine.

Glavni trener Vikingsa Mike Zimmer rekao je kako svaki igrač treba raditi svoj posao i rekao je kako ne zna hoće li u idućem tjednu startati ijedan drugi kicker. Bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi Vikingsima i njihovim kickerom u idućih nekoliko dana.

No, na kraju ovo je vjerojatno najpošteniji rezultat s obzirom na povratak Vikingsa u susret. Idući tjedan Vikingsi igraju protiv BIllsa, dok Packersi igraju protiv Redskinsa.

Izvor: nflbalkan.com