NK Široki Brijeg osvajač Kupa BiH

Šef stručnoga stožera NK Širokoga Brijega Goran Sablić bio je jako sretan nakon pobjede njegove ekipe protiv Sarajeva u finalu Kupa Bosne i Hercegovine poslije boljega izvođenja jedanaesteraca.

“Ovo je bio naš cilj i jedini način da spasimo sezonu i izađemo u Europu. Mislim da smo zasluženo osvojili Kup BiH, iako moram priznati da je bilo problema zbog kvalitetnoga Sarajeva i imperativa dobroga rezultata. Mi smo na putu do finala bili fantastični. Čestitam svojoj momčadi i navijačima”, poručio je trener Širokog Brijega Goran Sablić.

Zijad Švrakić nakon poraza Sarajeva u finalu Kupa BiH od Širokoga Brijega kaže kako njegova momčad nije zaslužila poraz.

“Žalosno je i tužno što smo izgubili na ovakav način. Objektivno smo trebali slaviti dva ili tri razlike, međutim šanse koje smo imali i nismo realizirali su nas skupo koštale. Jedanaesterci kao jedanaesterci, to je lutrija. Pravili smo izmjene da penale pucaju igrači koji su odmorni i koji su na treningu svaki pogađali, a vidjeli ste kako je to ispalo”.