Nova pobjeda Bucsa, još jedna briljantna utakmica Ryana Fitzpatricka

Nevjerojatna je veza između DeSeana Jacksona i QB-a Ryana Fitzptaricka. Ovaj duo odigrao je još jednu odličnu utakmicu i predvodio je Bucse do nove pobjede, ovaj put protiv branitelja Super Bowl naslova Philadelphia Eaglesa. Bucsi su bili bolji rezultatom 27:21.

Fitzpatrick je imao još jednu utakmicu u kojoj je imao 400+ yardi i preko dva TD-a. “Mislim kako moramo samo ostati skromni”, izjavio je Fitz sa smiješkom. “Moramo znati kako kontrolirati uspjeh i sve te stvari. Ne možemo promijeniti ono što jesmo.”

Upao je na startno mjesto kao zamjena za Jameisa Winstona koji je suspendiran prve četiri utakmice.
Fitzpatrick je imao 27-33 za 402 yarda i Bucsi su neočekivano krenuli u sezonu s omjerom 2-0, prvi put od 2010. Jackson je već u prvoj akciji utakmice imao 75 yardi TD. Ima tri TD-a u dvije utakmice, a u cijeloj prošloj sezoni imao je tri TD-a.

Osim njega i TE O.J. Howard imao je 75 yardi TD u prvom poluvremenu za Tampu koja je šokirala New Orleans Saintse na gostovanju i gdje su pobijedili Saintse 48:40. “Mislim kako smo izgradili dosta samopouzdanja tijekom priprema i tijekom treninga kampa. To se sve prenijelo na sezonu”, izjavio QB Fitzpatrick.

Nick Foles imao je 334 yarda za Eaglese koji su u trećoj četvrtini smanjili zaostatak nakon što su gubili 20 razlike. No, svejedno nisu uspjeli doći do preokreta nakon što su u četvrtoj četvrtini 2:46 postigli TD za 27:21. Fitzpatrick nije pružio šansu Eaglesima upotpuniti povratak.

“Nismo pobijedili svaku utakmicu prošle godine. Mislim kako to ljudi zaboravljaju. Puno se očekuje od nas, ali ne možemo postaviti tako velik pritisak na sebe”, izjavio je Nick Foles.

Fitzpatrick 14-godišnji veteran i jedan od četiri igrača u NFL povijesti koji je bacio TD dodavanje za sedam različitih organizacija. Jackson je završio utakmicu s četiri uhvaćene za 129 yardi. Mike Evans uhvatio je deset lopti za 83 yarda i jednim TD-em.

Izvor: nflbalkan.com