Novi datum koncerta Miroslava Škore u Herceg Etno selu Međugorje

Iz poštovanja prema Međunarodnom susretu mladih u Međugorju, koncert Miroslava Škore u Herceg Etno selu organizirat će se u ponedjeljak, 13. kolovoza, a ne 3. kolovoza kao što je prvotno bilo najavljeno. Već kupljene ulaznice za koncert, vrijedit će za ulaz na koncert na novi datum.

Svi oni koji ipak žele vratiti kupljenu ulaznicu mogu to učiniti na prodajnom mjestu na kojem je ista kupljena. Onima koji su kupnju realizirali online, novac će biti vraćen na kreditnu karticu koja je bila terećena za kupovinu nakon što pošalju mail sa zahtjevom za povrat na info@kupikartu.ba

Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe Miroslav Škoro održat će veliki koncert nakon dugih 7 godina u prekrasnom amfiteatru Herceg Etno sela. Koncert je najavljen za ponedjeljak, 13. kolovoza 2018. godine s početkom u 20:30 sati, pod pokroviteljstvom Džajić Commercea, Elektroprivrede HZHB i Lede.

Škoro je omiljen i rado viđen gost u Hercegovini na mnogim manifestacijama i događanjima.

Na svojstven način, u dvosatnom program zabavljat će publiku te otpjevati neke od svojih najvećih hitova poput “Šumi, šumi, javore”, “Sude mi”, “Ne vjeruje srce pameti”, “Ne dirajte mi ravnicu”, a i neke novije pjesme.

Miroslav Škoro rođen je Osijeku 1962. godine. Iako doktor ekonomskih znanosti, svoju karijeru je gradio na stihovima, izdao je 12 albuma na kojima se nalaze neki od najljepših stihova ikad posvećenih ljubavi i domovini.

Svoju kreativnost izražavao je i na drugim poljima pa je tako osmislio i bio voditelj dviju zabavno-glazbenih emisija “Država, selo, grad” i “Pjevaj moju pjesmu”. Škoro je omiljen među domaćom publikom te uspješno puni dvorane diljem regije, kao i u dijaspori.

Ovaj koncert uvertira je u veliku turneju povodom proslave 30 godina postojanja bezvremenskog hita “Ne dirajte mi ravnicu” koja će započeti sa koncertom na zagrebačkom Stadionu Maksimir.

Ulaznice za koncert mogu se i dalje kupiti na istim prodajnim mjestima: preko sustava kupikartu.ba ili na recepciji Herceg Etno sela te na info pultu Mepas Malla u Mostaru.