Novi prometni režim u Mostaru od 4. rujna

U Mostaru se idućeg tjedna mijenja prometni režim na nekoliko lokacija. Zato je iz gradske uprave stiglo priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

“Radovi na izgradnji kišnog preljeva br. 3, lociranog na Španjolskom trgu, a u okviru izgradnje glavnih kanalizacijskih kolektora završeni su. Na raskrižju “Španjolski trg” bit ce uspostavljen privremeni režim prometa pomoću kružnog toka. Skreće se pozornost sudionicima u prometu na povećan oprez, prvenstveno kod prelaska pješaka preko raskrižja.

Okončanjem ovih radova stvorile su se pretpostavke za početak radova na rekonstrukciji Ulice kralja Tvrtka te izgradnje dvaju kružnih tokova na istoj. Ovi radovi počinju 4. rujna, pri čemu se promet na dijelu Ulice kralja Tvrtka, od zgrade Stare kirurgije do raskrižja s Ulicom Stjepana Radića potpuno obustavlja, a istovremeno Ulica kneza Domagoja postaje dvosmjerna te se u istoj zabranjuje parkiranje. Stoga se mole sudionici u prometu da u nedjelju, 3. rujna ne ostavljaju parkirana vozila u Ulici kneza Domagoja (ispred hotela Mostar) kako bi uspostava dvosmjernog odvijanja prometa u navedenoj ulici mogla nesmetano biti uspostavljena u ponedeljak, 4. rujna.

4. rujna počinju radovi na izgradnji kružnog toka u Ulici maršala Tita, na spoju s novoizgrađenom prometnicom iz Sjevernog logora (prometnica Avenija – most Sutina – Ul. m. Tita). Ovi radovi neće dovesti do obustave prometa, ali zbog izvođenja radova sudionici u prometu se pozivaju na povećani oprez prilikom prolaska kroz ovaj lokalitet jer će dolaziti do povremenog preusmjeravanja prometa.