Održan još jedan makeover i završen Modni dan na Mostarskom sajmu

Na glavnoj pozornici Mostarskog sajma u petak je održan već tradicionalni Modni dan uz LIVE MAKEOVER. Dajana Medić i Iris Okano dvije su ovogodišnje sretne dame čiji je izgled promijenjen od glave do – pete.

Za Dajanin styling pobrinula se dizajnerica Aida Mušinović (Aida Mušinović design), dok je Iris nosila kreaciju još jednog domaćeg brenda, Pavone. Njihov izgled uljepšale su i upotpunile torbice s potpisom POPPY BAGS, dok je za frizure i make up bilo zaduženo sutručno osoblje frizersko-kozmetičkog studija New Green.

I ove godine voditeljica programa je bila Matea Ana Pavlović.

Službeni make up partner Sajma je i ove godine ARTDECO, čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH i koji je sretne dobitnice darivao poklon-paketima, ne samo Artdeco proizvoda, nego i linije Ovnak trendy i Ovnak beauty!

Ono što se nije moglo direktno vidjeti na pozornici, jer su pripreme rađene do kasno u noć tijekom posljednjih par dana, su svi tretmani za koje je zaslužna Džana Škaljić ispred Kozmetičkog studija DŽANA, kojoj se također od srca zahvaljujemo .

Naše dobitnice su imale opuštajuće tretmane lica, microblending – japansko iscrtavanje obrva, oblikovanje, produljivanje i ugradnja trepavica, pedikuru, manikuru, trajni lak ili ugradnju noktiju, anticelulitne tretmane spraytan i posljednjih par dana, svo vrijeme je bilo posvećeno samo njima, a što se sve napravilo i kako izgleda prije i poslije, možete vidjeti na slikama.

Posjetitelji su, osim u finalnom izgledu sretnih dobitnica, mogli uživati i u modnim revijama naših domaćih brendova i njihovih novih kolekcija za proljeće/ljeto 2018. poput brendova Pavone, Aide Mušinović, TKM design nakita iz Opuzena, Nives Ćorić by NICCA, Marijane Vasilj (Mara Handicrafts), butika COOL, Tag Tie, Ma Cheri by Marijana Dukić, Novog Nakita by Ružica Žilić, Vestido Designe a koje su nosili modeli Modne agencije GLOSS.

Mladi frizeri Srednje medicinske škole sestara milosrdnica – Odjel frizeri iz Mostara oduševili su sve ljubitelje mode maštovitim i hrabrim frizurama i u njih uklopljenim modnim detaljima.

Za dobar ritam pobrinula se i DJ Marina Mimosa, a za zanimljive i raznovrsne sadržaje zaslužni su ponosni sponzori sajamskog zabavnoga programa Hercegovačka pivovara i Mostarsko pivo, HT Eronet, ARTDECO cosmetics, Vina Zadro, Mamma mia food delivery, pekarnica Mlini, ZK Office, Canon, Dukat i SinkroMO.