Omnia predstavila novu liniju proizvoda

Omnia d.o.o. Široki Brijeg, poduzeće koja se bavi proizvodnjom, uvozom i distribucijom higijenskih proizvoda i kozmetike, u Mostaru je predstavila novu liniju profesionalne kozmetike za kosu – Nirwel te SCI – FI kolekciju.

Ovu liniju proizvoda u Mostaru predstavili su frizeri iz Španjolske. Mandarina, lavanda, purpurna, blue klein, pink, crvenaste nijanse, blond i siva, čine paletu boja ove kolekcije. Inspirirane su nekim od legendarnih znanstveno fanstastičnih filmova. Živahne, snažne, upečatljive boje ostavljaju dojam vizualnog efekta i teleportiraju nas u znanstveno fanstastični vizualni svijet. Osim novih boja, na ženskim modelima predstavljene su i nove tehnike bojenja i šišanja.

Znanje postaje vrijedno onog trenutka kada ga možemo pokazati drugima. Tako frizeri iz Španjolske nisu ŠTEDJELI savjete za naše frizere. Podijelili su svoja iskustva jer razlike u tehnikama postoje.

Frizerska struka je dio modne industrije koja je podložna trendovima te se i u tehnološkom smislu sve više i brže razvija, pa je tako edukacija za uspješan profesionalni razvoj neophodna. Stoga Omnia frizerima i ostalim svojim klijentima redovito priprema vrhunski frizerski program. Na ovom području postoji već dugi niz godina.

Osnovana je 1990. godine kao trgovačko poduzeće na veliko i malo. Predmet poslovanja bila je roba široke potrošnje da bi se kasnije specijalizirala za uži asortiman higijenskih proizvoda i kozmetike, te kao uvoznik i ekskluzivni distributer proširuje suradnju s tvrtkama iz inozemstva. Stručan i ljubazan tim Omnie predstavit će vam cijelu širinu svog asortimana uz dogovoreni termin. Stoga svi koji su zainteresirani mogu se javiti na kontakte telefona ili putem mail adrese.

Telefon: +387 39 702 210
Telefon/fax: +387 39 702 212
Mobitel: +387 63 288 305
E-mail: info@omnia-bh.com

Adresa
OMNIA d.o.o.
88220 Široki Brijeg
Obilaznica/Knešpolje bb
Bosna i Hercegovina

Omnia d.o.o. Široki Brijeg svojim klijentima omogućuje kvalitetne edukatore i proizvode kako bi inspirirala vašu kreativnost i dovela vas do novih poslovnih uspjeha. Stoga isprobajte neku od novih tehnika i boja. Za dobar osjećaj dovoljna je dobra frizura!

(Sponzorirani članak)