Opći uvjeti korištenja


Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na portal NasaTV.ba. NasaTV.ba omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala NasaTV.ba.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala NasaTV.ba smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

NasaTV.ba polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, tvrtke Naša TV d.o.o. Mostar (u daljnjem tekstu NasaTV.ba), smatra se kršenjem autorskih prava portala NasaTV.ba i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

NasaTV.ba zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Portal NasaTV.ba sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice.
Sve sadržaje portala NasaTV.ba koristite na vlastitu odgovornost i NasaTV.ba ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van portala NasaTV.ba isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. NasaTV.ba ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Obveze korisnika

Korisnicima portala NasaTV.ba strogo je zabranjeno:

  1. objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće bosansko-hercegovačke i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  2. objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
  3. lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  4. manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo podrijetlo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga portala NasaTV.ba
  5. objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  6. objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
  7. svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
  8. prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

Izmjene uvjeta korištenja

NasaTV.ba zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.