Otvoren 20. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar

20. Međunarodni sajam gospodarstva otvoren je u utorak u Mostaru. Hrvatska je ove godine treći put zemlja partner, a predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković službeno je otvorio sajam malo prije 12 sati.

Od 13 sati na štandu Naše TV održana je konferencija za medije Plenkovića i Mladena Ivanića, predsjedatelja Predsjedništva BiH koju ste mogli pratiti uživo u našem programu.

Sajam ove godine okuplja oko 800 izlagača iz 30 zemalja, potvrdila je nedavno u Dnevniku Naše TV direktorica sajma Dalfina Bošnjak.

Dan prije otvaranja sajma u Mostaru su se okupili brojni politički uglednici iz BiH i inozemstva. Član Predsjedništva BiH Dragan Čović tako je u ponedjeljak, uz Plenkovića, bio domaćin kolegama iz Predsjedništva Bakiru Izetbegoviću i Mladenu Ivaniću, srbijanskom premijeru Aleksandru Vučiću, crnogorskom predsjedniku Filipu Vujanoviću te predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

Sajam traje do 8. travnja, a dnevne događaje pratite u emisiji Sajamska kronika svakog dana na Našoj TV u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu.