Otvorene prijave na 7. MSCommunity BiH konferenciju – IT događaj koji ne želite propustiti

Organizatori sedme MS Community BiH konferencije, koja se održava pod sloganom //unITed, ove godine su za sudionike pripremili niz kvalitetnih predavanja na teme cloud infrastrukture, razvoja i testiranja softvera, umjetne inteligencije i Internet of Things (IoT). To su i više nego dobri razlozi da se IT stručnjaci čim prije prijave za sudjelovanje i saznaju koje su to posljednje vijesti iz ovih i drugih područja.

Uz podršku Microsoft BiH i partnerskih tvrtki, 7. MS Community BiH konferenciju organizira MS Community BiH, neprofitna udruga sa podružnicama u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru i Bihaću, čija je primarna namjena razmjena znanja i iskustava među IT profesionalcima, programerima, kao i svim entuzijastima i kolegama u IT sektoru.

Na ovogodišnjoj konferenciji, uz istaknute IT stručnjake iz Bosne i Hercegovine i šire regije, u ulozi predavača prisutnima će se prvi put obratiti i Donovan Brown, Principal DevOps Manager u Microsoftu, koji će govoriti o iskustvima Microsofta u unaprjeđenju procesa razvoja softvera. Pored toga, na konferenciji će biti još riječi o poboljšanju sigurnosti IT okruženja, korištenju Office 365 i Azure servisa, multiplatformskom razvoju i testiranju softvera odnosno temama vezanima za blockchain, DevOps, Machine Learning, Internet of Things itd.

Poseban prostor će biti ostavljen i partnerima konferencije koji će imati priliku prezentirati svoja rješenja i tako povećati vidljivost svoje tvrtke.

Konferenciju su ove godine podržale tvrtke Logosoft, Microsoft BiH, LINK Group, Veeam, Authority Partners, App Impact, Mtel, Lanaco, SYS Company, Fakultet informacijskih tehnologija iz Mostara, kao i medijski partneri Business Magazine, magazin InStore, Poslovne novine, portali Bljesak.info, Media-marketing.com, Studomat.ba, Info.ba, Hayat.ba, Racunalo.com, Ekskluziva.ba, Profitiraj.ba, Source.ba te mediji članice TNT grupacije.

7. MS Community konferencija će se ove godine održati u petak, 14.09. na provjereno ugodnoj lokaciji u Hotelu Hills na Ilidži u Sarajevu. Sudjelovanje na konferenciji je i ove godine potpuno besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta pozivamo vas da svoju prijavu izvršite čim prije putem web stranice https://conference.mscommunity.ba/. Vidimo se na konferenciji!